Het laten stucwerken van plafonds en muren is een goede toepassing voor de mooiste egale oppervlakten. Door stucwerk hecht verf en behang tevens beter aan de wanden. Wanden zijn niet altijd even egaal en vlak. Dit komt veel door boorgaten, gleuven en scheuren in muren en plafonds. Stucwerk maakt deze obstakels helemaal dicht waardoor de muur of het plafond weer helemaal egaal worden. Stukadoor Purmerend kan op vakkundige wijze stucwerk zoals pleisterwerk en latex spuitwerk aanbrengen op muren en plafonds. Ook een laag beton cire is mogelijk. Er zijn verschillende stijlen stucwerk van neutraal tot stucwerk met luxe materialen zoals de Italiaanse en Marokkaanse stijlen. Italiaans is luxe stucwerk met marmeren looks en Marokkaans is warm en sfeervol.

Stukadoor toepassen in vochtige ruimtes

Stukadoor is toepasbaar in verschillende ruimtes waaronder de badkamer. De badkamer is een vochtige plaats. Badkamers met tegels zijn overigens minder hygiënisch dan strakke badkamers voorzien van stucwerk en beton cire. Er is geen sprake meer van gleuven waardoor vuil en schimmel geen kans krijgen om zich op te hopen. Tevens is stucwerk door de egale afwerking makkelijk schoon te maken en schrob vast. Daarnaast gaan de materialen zeer langdurig mee en zijn ze waterdicht en kleurvast.

Beton cire toepassen

Beton cire is een mooi materiaal en razend populair in woningen door de strakke robuuste look en hygiënische toepassing omdat het naadloos is. Beton cire is hip in een industrieel interieur. Het is een nieuwere variant van beton wat op wanden en vloeren wordt toegepast. Beton cire wordt onder andere voor gietvloeren gebruikt en voor wanden waarin nissen kunnen worden gemaakt die ogen als een soort open inbouwkast waar decoratieve objecten in kunnen worden geplaatst. Beton cire aanbrengen is vakwerk op zich. De vakman kan dit op een professionele en nette manier doen. Voordeel is de stevigheid van het materiaal en zal dus lang mee gaan.

Beton cire toepassen in de woonkamer

Beton cire in de woonkamer is een goede keuze voor een modern interieur met industriële afwerking. De meubels komen tevens mooi tot hun recht bij beton cire wanden en vloeren met nissen erin. De cire is een soort stucwerk van beton, een soort cement. Het cement is samengesteld uit zand, kunsthars en kiezels. Beton cire kan vrijwel op elke muur worden toegepast zowel in droge als natte ruimtes als woonkamer, keuken en badkamer. Bepaalde dingen als een open haard kunnen worden ingebouwd in beton cire, zo vormt de haard een eenheid met het interieur.

Stukadoor werk, spuitwerk en pleisterwerk in de woning

Pleisterwerk is ook een vorm van stucwerk. Stucstunter.nl kan pleisterwerk zeer egaal en netjes afgewerkt aanbrengen op verschillende onderdelen in de woning. Strak pleisterwerk zorgt voor stabiele en mooie egale muren. Tevens droogt het pleisterwerk vlot binnen 24 uur. Ook latex spuiten wordt gedaan door de stucstunter. Latex verf wordt machinaal gespoten zodat het strak en egaal wordt aangebracht. Het voordeel van spuiten met een machine is dat de verf snel en goed wordt aangebracht in tegenstelling tot het aanbrengen met een verfroller wat uren kan duren. De verf kan op verschillende ondergronden worden aangebracht zoals stucwerk, pleisterwerk, gips dat is afgewerkt en beton.

Nieuwe woning en spuitwerk

Nieuwe woningen zijn vaak al klaar doordat de wanden vaak al egaal zijn van nature. Om de ondergrond goed te laten hechten wordt er pleisterwerk aangebracht waaraan de latex verflaag goed hecht. Het latex spuitwerk is van hoge kwaliteit en blijft daarom lang op de muren zitten door de goede dekkende hechting. Het materiaal gaat jaren mee.