Tips voor de beste schilders outfit

Ben jij een schilder van beroep? Of ga jij binnenkort jouw huis schilderen? Dan is het verstandig om een goede schilders outfit te dragen. Denk hierbij aan goede schoenen en een praktische schilders werkbroek. Zo worden jouw klussen een stuk comfortabeler en gemakkelijker! Lees snel verder voor de tips.

 

werkschoenen

 

Schilder werkschoenen

Schilders dragen vaak witte kleding, zodat de witte verfspetters niet snel te zien zijn. Om deze reden zijn ook witte werkschoenen aan te raden. Witte werkschoenen zeer geliefd bij schilders. Andere kenmerken die van pas komen zijn een vuil- en waterafstotende bovenzijde van de werkschoen. Met deze eigenschappen zijn de schoenen gemakkelijker schoon te houden.

  • Witte kleur
  • Waterafstotend
  • Vuilafstotend
  • Antislipzool

Antislipzool tegen uitglijden

Naast de kleur en het eenvoudig reiniger is ook een antislipzool aan te raden. De werkschoenen dienen veel grip te bieden, want je wilt niet uitglijden over verfspetters op de vloer. Ook is antislip van belang voor jouw veiligheid als je veel werkt op ladders. In dat geval kun je het beste gaan voor een schoen met SRC antislip normering. Deze antislipnorm verzekert jou van veel grip en zorgt ervoor dat jij niet uitglijdt op ladders of gladde en natte ondergronden.

Sportieve witte sneaker werkschoen

De sportieve witte Puma werkschoenen van WerkschoenenWinkel.nl zijn vanwege de kleurstelling wit grijs zeer geliefd bij schilders en stukadoors. De bovenzijde van de werkschoen is gemaakt van waterafstotend microfiber, wat gemakkelijk schoon te houden is. Deze witte S3 veiligheidsschoen heeft niet alleen een trendy uiterlijk, maar heeft ook nog eens een comfortabel anatomisch voetbed, een composiet veiligheidsneus en kevlar tussenzool. Dankzij de vocht absorberende voering houd je langer droge en frisse voeten.

werkschoenen

 

Ook de witte SRC genormeerde Dunlops, uit de populaire Flying Arrow-collectie zien er sportief uit terwijl ze optimale comfort en bescherming bieden. Ze zijn voorzien van een rubberen zool met antislip (deze zool is ook schokabsorberend en antistatisch) en hebben een vuil- en waterafstotende bovenzijde. Zo zijn ze ook goed te dragen bij gebruik buiten in vochtige omstandigheden. De voering is ademend en zorgt voor langdurige frisse voeten.

 

Werkbroek voor schilders

Met alleen goede schoenen ben je er nog niet. Goede werkkleding is er om jouw klussen zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Bepaal wat voor soort werkbroek jij nodig hebt. Voor schilderklussen is het erg handig om veel zakken te hebben. Denk aan zijzakken, achterzakken, een beenzak en een duimstok- en rolmaatzak. Online vergelijken en kopen? Bekijk hier diverse werkbroeken online: www.werkschoenenwinkel.nl/werkbroeken.

  • Veel broekzakken
  • Kwalitatief materiaal met een hoog doekgewicht
  • Stretch en ademende eigenschappen
  • Witte kleur
  • Lang model werkbroek